Descobreix el Matsuura MX-520: Màxima precisió i eficiència

A Mebsa, continuem liderant la indústria del mecanitzat de precisió amb tecnologia punta, i la nostra última adquisició, el centre de mecanitzat vertical de 5 eixos Matsuura MX-520, està aquí per elevar els nostres estàndards. Aquesta màquina no només és sinònim de qualitat i eficiència, sinó que també està dissenyat per adaptar-se a les necessitats canviants de la producció d’alta precisió.

El Matsuura MX-520 permet treballar peces de fins a 520 x 330 mm amb un màxim de 175 kg, oferint flexibilitat en la càrrega i maneig de diversos tipus de components, ideal per a sectors que requereixen precisió mil·limètrica en peces complexes. Amb un avanç ràpid de 40 m/min en els eixos X, Y i Z i un fusell que arriba a les 20,000 rpm, aquesta màquina no només assegura més velocitat sinó també acabats superficials de gran qualitat, reduint significativament els temps de cicle.

La seva excel·lent operabilitat es deu al seu avançat control numèric FANUC i HMI, que proporciona una interfície intuïtiva i fàcil de manejar, millorant així l’experiència de l’operador i l’eficiència en la producció. A més, la seva alta precisió i repetibilitat fan del Matsuura MX-520 una elecció indispensable per a indústries que demanen el màxim en mecanitzat de precisió.

El control numèric G-Tech 31i HMI de darrera generació incorpora funcions avançades com el Matsuura Intelligent Meister System (MIMS), que inclou característiques per millorar l’operativitat i reduir els temps d’aturada. Aquest sistema també ofereix notificacions automàtiques per correu electrònic sobre l’estat de la màquina, facilitant el manteniment preventiu.

A Mebsa, estem orgullosos de comptar amb tecnologia que no només compleix amb les expectatives dels nostres clients, sinó que les supera. El Matsuura MX-520 és testimoni del nostre compromís amb l’excel·lència i la innovació. Convidem als nostres clients a contactar-nos per a descobrir com aquesta nova adquisició pot millorar els seus processos de producció.