Som a la BIEMH 2024 a Bilbao

Aquesta primera setmana de juny, Mebsa estarà present a la Biennal Internacional de Màquina-Eina (BIEMH) al Bilbao Exhibition Centre. En aquesta ocasió, assistirem a l’esdeveniment amb l’objectiu de mantenir-nos al dia amb les últimes innovacions i desenvolupaments en el sector dels mecanitzats de precisió.

La BIEMH és una plataforma clau per conèixer els avenços en maquinària, eines i solucions d’automatització que poden optimitzar els nostres processos de mecanitzat. A més, és el lloc ideal per establir contactes amb proveïdors i companys del sector, identificant oportunitats de col·laboració i creixement.

Activitats i continguts a la BIEMH 2024

La BIEMH 2024 es presenta com una edició dinàmica i ambiciosa, centrada en la fabricació avançada i el Smart Manufacturing. Comptarà amb més de 1.400 expositors de 29 països, mostrant les solucions més punteres en màquina-eina i fabricació avançada. A la fira es podrà assistir a conferències i taules rodones amb experts internacionals, tallers de tecnologies digitals i recorreguts temàtics per submergir-se en les innovacions més significatives.

Assistir a la BIEMH ens permet avaluar de primera mà les solucions més innovadores i la seva aplicació als nostres processos per assegurar que seguim a l’avantguarda tecnològica, reforçant el nostre compromís amb la innovació. Esperem aprendre i intercanviar molts coneixements que ens permetin continuar liderant en la nostra indústria.

Ens veiem a Bilbao!