MEBSA present a la fira MIDEST – Lió 2021

Aquest any 2021, MEBSA estarà present a la Fira MIDEST del 6 al 9 de setembre de 2021 al Parc d’Exposicions EUREXPO de Lió, França. MIDEST és una fira itinerant entre Lió i París, que s’ha convertit en una de les fires de subcontractació industrial més importants d’Europa i internacionalment.

MIDEST se celebra simultàniament amb altres fires industrials com INDUSTRIE, SMART INDUSTRIES o TOLEXPO, que busquen combinar les seves diverses sinergies per beneficiar-se dels nombrosos teixits industrials i tecnològics d’Europa, amb l’interès que els expositors es reuneixen, fan negoci i troben els seus clients, per tal de donar a conèixer el seu know-how en nous mercats industrials.

MEBSA estarà present a MIDEST amb l’objectiu de donar a conèixer la nostra empresa de mecanitzat de precisió i els nostres projectes realitzats a les nostres instal·lacions de Barcelona i així mostrar la qualitat de les nostres produccions certificades per estàndards europeus i internacionals i, finalment, per donar la benvinguda i l’intercanvi amb els nostres clients al nostre estand.

Des de MEBSA et convidem a visitar-nos al nostre estand: HALL N° 4 / STAND N° F 90.

El nostre objectiu és oferir un punt de trobada amb empreses interessades en una possible col·laboració amb MEBSA o trobar els nostres antics clients que han tingut una relació professional i amistosa amb nosaltres des de fa anys.

Volem trobar solucions per satisfer les teves necessitats i projectes.

La filosofia de MEBSA sempre ha estat evolucionar, créixer i progressar amb els nostres clients. Per això, MEBSA ha incrementat la seva infraestructura i el parc de maquinària CNC, sent la nostra última adquisició el nou Centre de Mecanitzat HERMLE C 32, amb la integració d’una unitat de càrrega robòtica de la marca EROWA.

US ESPEREM A LA FIRA MIDEST!