MEBSA us desitja Bones Festes, i feliç 2021

MEBSA us desitja Bones Festes, i un feliç 2021. Volem agrair a tots els clients la confiança que ens han demostrat aquest any 2020 malgrat ser un any difícil. Estem segurs que si unim esforços i ens ajudem els uns amb els altres, tant les indústries com els consumidors, podrem tirar endavant l’economia, ja sigui en l’àmbit local com internacional.

Amb les restriccions, prevencions i canvis que ens ha demanat la situació marcada per la COVID aquest any 2020, malgrat que a tothom poc o molt ens ha canviat la vida laboral i/o personal, amb aquest vídeo volem fer arribar un desig als nostres clients, seguidors i amics, perquè pugueu tenir un Bon Nadal 2020 i sobretot desitjar un Feliç Any 2021.

Com sempre i ara més que mai, tenen la nostra tecnologia a la seva disposició, comptem amb maquinària com els Torns CNC, el Torn de doble capçal i de doble torreta, el Torn multitasca, també els Centres de mecanitzat de 4 i 5 eixos, la Premsa, la Brotxadora, l’Entalladora, la Màquina tridimensional, la Màquina de Marcatge Làser i tot el personal especialitzat de MEBSA que desitgem estar al seu costat per ajudar-los a tirar endavant els projectes. Volem treballar amb vostès, els nostres clients, amb finalitat d’aconseguir els seus objectius i els reptes que ens proposin.

Direcció de MEBSA felicitant el Nadal 2020

Recordi que a més a més d’aquesta pàgina web te a la seva disposició les nostres xarxes socials com el Facebook, l’Instagram o el YouTube, on assíduament anem penjant exemples de nous treballs que us mostrem.
També es poden posar en contacte amb nosaltres per telèfon al +34 93 889 47 76 i per email a mebsa@mebsa.es.

MEBSA ELS DESITJA BONES FESTES, I FELIÇ 2021!