Serem a la fira Siane 2022 – Toulouse

Els dies 18, 19 i 20 d’octubre, Mebsa serà present a la fira Siane Industries que se celebrarà al Nouveau Parc des Expositions de Toulouse (MEETT). Es tracta de la fira industrial més gran del “Grand Sud” de subcontractació industrial, equips de producció i accessoris.

 

L’estand de Mebsa estarà situat al vestíbul núm. 1 / stand núm. B53. La nostra presència a la fira té l’objectiu de donar a conèixer els mecanitzats de precisió de la més alta qualitat i certificats per estàndards europeus i internacionals que fabriquem al nostre centre productiu situat a l’àrea de Barcelona.

 

Alhora, volem que el nostre stand sigui un punt de trobada per als nostres clients francesos i d’altres parts del món que acudiran a la fira. Serà un plaer poder-los saludar i presentar-los el resultat dels nostres darrers treballs tècnics de màxima exigència.

 

Seran tres dies intensos que afrontem amb entusiasme. Ens apassiona la nostra feina i estem segurs que Siane serà l’inici de nous projectes que ens permetran continuar innovant i desenvolupar mecanitzats de precisió i peces altament complexes al costat dels nostres clients.

 

Esperem la vostra visita!