Artic SDR, la refrigeració més avançada

Artic SDR és la solució òptima per als aparells electrònics amb components de gran potència que generen molta calor. Un sistema que garanteix una refrigeració constant perfecta i que hem mecanitzat a Mebsa, utilitzant el centre de mecanitzat Hermle C32 de 5 eixos que ens permet deixar la peça pràcticament acabada d’una sola estacada.

Assemblatge
Aquest sistema de refrigeració consta de tres parts: Up, Middle i Down Side. Les parts Up i Down estan vinculades amb l’electrònica i els connectors exteriors, mentre que la part Middle Side s’ensambla amb la Up i conté el dissipador de temperatura per a la FPGA (processador). Els tubs que inclou el sistema Artic SDR fan circular l’aire per refredar-lo.La caixa actua com a dissipador, i el sistema de ventilació forçada assegura la refrigeració ideal. A més a més, la part superior disposa d’aletes de refrigeració més profundes i un forat que encaixa per permetre circular aire.

Angles interiors
El disseny d’Artic SDR ha evolucionat per garantir la màxima eficàcia. Els angles interiors de totes les parts s’han millorat per garantir un rendiment òptim i una durabilitat màxima. Els ventiladors disposen d’un angle específic per injectar l’aire i crear un flux turbulent, i hi ha un tall a mitja caixa per crear turbulències i facilitar el refredament de les aletes laterals.

Mètrics i materials
En general, tots els mètrics són M2, també per tancar les dues caixes i per als ventiladors (excepte els connectors de RF i els connectors de l’electrònica adossada a la Downside). El material utilizat és Alumini 6082 amb tractament anoditzat negre.

Artic SDR, un projecte d’alt nivell del que estem orgullosos de formar part!