MEBSA treballa amb Tecnocim

MEBSA ens hem especialitzat en projectes d’alta qualitat i mecanitzats de precisió. Des de fa anys treballem per a diferents sectors industrials i abastem mercats com el sector de l’automòbil, en concret el World Rally Car, el sector de l’aeronàutica i fins i tot el nuclear entre altres sectors.
La nostra aposta sempre ha estat treballar amb peces de certa complexitat i especialitzar-nos en aquest tipus de treballs.

Mastercam 2020 - MEBSA

 

Per dur a terme aquest tipus de treballs més complexos ens hem equipat amb programes d’ajuda a la programació.

En aquest sentit i des de fa un temps, MEBSA treballa amb Tecnocim, una empresa el programa de la qual ens ha proporcionat diferents tipus d’estratègies per millorar en rapidesa i efectivitat dels fresats.

Aquestes estratègies ens permeten treure molt material, amb poc esforç de la màquina i de forma ràpida, fins al punt que hem eliminat tot el fresat amb plaquetes.
En concret, amb el fresat dinàmic de Mastercam,  hem pogut millorar molt els nostres processos.

MEBSA trabaja con TECNOCIM y mastercam

El servei post-venda, però sobretot la formació contínua que ens aporta Tecnocim, creiem que són molt interessants des del nostre punt de vista i ens ajuda a treure-li millor partit a una eina que ha adquirit gran importància en els nostres processos de mecanització.

Us deixem amb un vídeo on l’Eudald i la Marta, els màxims responsables de MEBSA ens donen el seu punt de vista d’aquesta tecnologia, els canvis en els processos de treball i fresat, i de la marca Tecnocim.