Qualitat, precisió i estalvi energètic

Les màquines que disposem a MEBSA, necessiten una temperatura de treball estable per tal de poder treballar de forma més precisa i que les dilatacions a causa de la temperatura no afectin al resultat final de la nostra mecanització.

MECANITZATS EUDALD BURGAYA SALA, S.L. tenim les nostres instal·lacions a Osona, una comarca de la província de Barcelona que té un clima amb una oscil·lació de temperatures força brusca, amb molt fred a l’hivern i molta calor a l’estiu. Aquests canvis de temperatura afecten a les mides finals de les nostres peces i és per aquest motiu que hem acondicionat la zona de treball de la nostra última adquisició la HERMLE C32.

Seguint la nostra política mediambiental que estem implantant de la ISO14001:2015 hem ajustat l’espai de treball de la màquina HERMLE C32 tancant-la amb una coberta aïllant juntament amb un sistema de regulació de la temperatura intern. A les fotografies podeu veure part del procés d’acondicionament de la zona de treball realitzada aquest principi d’any 2022. Aquesta decisió ens ha suposat una millora econòmica ja que ens ha permès reduir dràsticament el consum de combustible i alhora contribuir en el medi ambient.

MEBSA seguim apostat per la qualitat i la precisió en els projectes dels nostres clients i si esteu interessats us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de la nostra pàgina web o trucant al Tel. +34 93 889 47 76. Estarem encantats de col·laborar amb vosaltres per resoldre les vostres necessitats.